Tudja Isten, kinek subát, kinek gubát

7310 Ft

Fedezd fel a “Tudja Isten, kinek subát, kinek gubát” játékgyűjteményt! Interaktív, készségfejlesztő játék 4–9 éveseknek, mely szórakoztat és fejleszt egyaránt.

5 készleten

Leírás

Sevella Zsuzsanna
Tudja Isten, kinek subát, kinek gubát
Játékgyűjtemény és foglalkoztató munkafüzet szűrhímzés és fafaragás motívumokkal

Új – olvasatlan példány

A Tudja Isten, kinek subát, kinek gubát – Játékgyűjtemény és foglalkoztató szűrhímzés és fafaragás motívumokkal egy interaktív készségfejlesztő játék főként 4–9 éves gyermekek számára. A gyermekek a pedagógusok, szülők, családtagok segítségével a különféle minták, motívumok útján felfedezhetik az őket körülvevő világot.

A játékgyűjtemény érdekessége, hogy a benne található kártyák többféle játékra is lehetőséget adnak: alkalmasak ötfajta memóriajátékra, lehet velük barkochbázni, lottót, sudoku-t játszani, de kirakózni és torpedózni is lehet velük. A játékcsomag szórakoztat és fejleszt is egyszerre, részt vehet benne a család és tartalmas időtöltés.

A szerző nagy hangsúlyt fektetett mind a személyes kompetenciák, mind a társas kompetenciák fejlesztésére. Az alkotás, a művészi kifejezés, a mese világán keresztül könnyen átélhető, megtapasztalható ismeretekhez kívánja juttatni a gyerekeket.

Oldalszám: 60
Kiadás éve: 2017